Pasta recepten: heerlijke recepten van Eatertainment.nl

Als je op zoek bent naar nieuwe inspiratie voor je pasta recepten, dan ben je bij eatertainment.nl aan het juiste adres. Bij eatertainment.nl hebben ze een uitgebreid assortiment aan pasta recepten die je in een handomdraai op tafel zet. In dit artikel bespreken we een aantal van de heerlijke pasta recepten van eatertainment.nl.

Spaghetti Carbonara

Een van de klassieke pasta recepten is Spaghetti Carbonara. Dit gerecht is een combinatie van spaghetti, eieren, spek en kaas en is heerlijk romig van smaak. Bij eatertainment.nl hebben ze een speciaal recept voor Spaghetti Carbonara met een twist: ze voegen er ook nog eens broccoli aan toe. Hierdoor krijgt het gerecht een extra gezonde twist.

Tagliatelle met zalm

Een ander heerlijk pasta recept van eatertainment.nl is Tagliatelle met zalm. Dit gerecht is gemaakt met tagliatelle, zalmfilet, room, dille en citroen. Het is een heerlijk fris gerecht dat perfect is voor een zomerse dag. Bij eatertainment.nl hebben ze ook een vegetarische variant van dit gerecht met courgette in plaats van zalm.

Pasta Bolognese

Pasta Bolognese is een gerecht dat niet mag ontbreken in de lijst van pasta recepten. Bij eatertainment.nl hebben ze een heerlijke variant op dit klassieke gerecht. Het verschil zit hem in de saus: ze maken deze op basis van rundvlees, wortel en bleekselderij. Hierdoor krijgt het gerecht een extra smaakvolle twist.

Lasagne

Lasagne is een heerlijk Italiaans gerecht dat altijd goed in de smaak valt. Bij eatertainment.nl hebben ze een variant op dit gerecht met spinazie en ricotta. Hierdoor wordt het gerecht net iets lichter en gezonder, maar blijft het wel heerlijk romig en vol van smaak.

Naast de hierboven genoemde pasta recepten heeft eatertainment.nl nog veel meer lekkere gerechten op het menu staan. Zo hebben ze ook een heerlijke pasta pesto, een pasta met gamba’s en een vegetarische pasta met champignons en truffel. Voor de echte liefhebbers van pasta is er zelfs een pasta menu samengesteld, waarbij je kunt genieten van meerdere gerechten.

Maar wat maakt de pasta recepten van eatertainment.nl nu zo bijzonder? Het antwoord is simpel: de ingrediënten. Bij eatertainment.nl werken ze alleen met de beste ingrediënten, die zorgvuldig zijn uitgekozen op smaak en kwaliteit. Zo gebruiken ze bijvoorbeeld biologische groenten en kruiden, die zorgen voor een extra smaakdimensie.

Conclusie

Met deze heerlijke pasta recepten van eatertainment.nl ben je verzekerd van een smaakvolle maaltijd. Of je nu van klassieke pasta recepten houdt of juist van iets nieuws wilt proberen, bij eatertainment.nl vind je altijd iets wat bij je past. Dus ga snel aan de slag en laat je verrassen door de heerlijke smaken van deze pasta recepten.B